Wie wij zijn

Het Sint & Pieten team is in 2002 opgericht door een aantal familieleden die het sinterklaasfeest een warm hart toe droeg.  Al snel sloten meer mensen uit de familie en vriendenkring zich aan bij het team en groeide het team uit tot wat het nu is. Het complete team bestaat momenteel uit 1 Sinterklaas en maar liefst 15 Pieten.

Het Sint & Pieten team is ook niet zomaar een team. Het Sint & Pieten team heeft sinds 2003 een certificaat van het SNG Nederland. Dit is een Stichting die er voor zorgt dat de kwaliteit van het Sinterklaasfeest gewaarborgd blijft. Omdat de kwaliteit bij het Sint & Pieten team hoog in het vaandel staat zijn er verschillende trainingen gevolgd o.a. bij het SNG.

De Pieten en Sinterklaas worden elk jaar door middel van workshops op de hoogte gebracht van de laatste trends onder kinderen. Er worden workshops, cursussen en trainingen gevolgd voor ballon moduleren, schminken, kinderdisco en nog veel meer. Elk jaar worden er verschillende dansjes aangeleerd waardoor de kinderdisco met het Sint & Pieten team ook een groot succes te noemen is.

In de afgelopen jaren is het klantenbestand van het Sint & Pieten team ook behoorlijk uitgebreid en zien wij jaarlijks vele bekende gezichten terug. Het Sint & Pieten team verzorgt bezoeken bij particulieren, bedrijven, verenigingen, winkelcentra, buurthuizen, enz.

Voor een actueel overzicht van onze prijzen kunt u de prijslijst downloaden, kijk ook eens naar onze complete programma’s. Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!