Theater

Met het Sint en Pieten team wordt het altijd een groot feest! Zeker wanneer u kiest voor het theater programma. Elk jaar wordt er een nieuw verhaal geschreven zodat u en de kinderen elk jaar opnieuw verrast zullen worden. Het theater is een leuke aanvulling op uw Sinterklaasfeest. De voorstelling wordt voorafgaand aan het Sinterklaasbezoek gespeeld waardoor de kinderen goed worden opgewarmd en een betere concentratie hebben voor Sinterklaas..

“Theater waarbij je mee mag schreeuwen, zingen en dansen!”

Meeleef theater is een show geheel in de wereld van de kinderfantasie. De kinderen leven mee met een verhaal dat door twee dol dwaze Pieten wordt gespeeld. De Pieten spelen een themaverhaal wat elk jaar speciaal wordt geschreven voor het Sint & Pieten team.

De interactie met de kinderen speelt een grote rol en zorgt voor veel lachwekkende momenten. Omdat de spelers veel interactie momenten hebben met de kinderen en het publiek, zal geen enkele voorstelling hetzelfde zijn. De kinderen in het publiek hebben de ruimte om het verhaal te sturen, hierdoor is niet één voorstelling hetzelfde en is de interactie optimaal.

Een groot voordeel van deze vorm van theater is dat de kinderen niet stil hoeven te zijn. Door de interactie momenten kunnen de kinderen hard mee schreeuwen wat door de spelers dan ook wordt aangemoedigd. Tijdens de voorstelling is er ook ruimte voor muziek, een klein dansje of een liedje, dit zorgt ervoor dat de voorstelling geschikt is voor jong en oud. Theater waarbij je mee mag schreeuwen, zingen en dansen!

Voor een actueel overzicht van onze prijzen kunt u de prijslijst downloaden, kijk ook eens naar onze complete programma’s. Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!