Sinterklaas op bezoek

Tijdens de donkere dagen in december zal menig kind, ’s avonds voor het slapen gaan, een liedje zingen voor Sinterklaas. Er wordt natuurlijk gehoopt dat het schoentje wordt gevuld met wat lekkers of een klein cadeautje. Een kind kijkt heel het jaar uit naar een bezoek van Sinterklaas en de Pieten, zou het niet mooi zijn als Sinterklaas met een aantal Pieten bij u aanklopt?

Het Sint & Pieten team verzorgt bezoeken vanaf 15 minuten bij u thuis en vanaf 45 minuten bij uw bedrijf of vereniging. Tijdens een bezoek van 15 minuten heeft Sinterklaas tijd om 2 á 3 kinderen op schoot te vragen en eventueel een cadeautje te overhandigen. Zijn er meer kinderen en/ of volwassenen die u op schoot wilt hebben bij Sinterklaas, dan kan Sinterklaas ook groepjes naar voren roepen. Wilt u geen groepjes maar iedereen apart, dan is een langer bezoek aan te raden.

 

Een Sinterklaas bezoek bestaat uit het volgende:

  • Sinterklaas en Pieten op bezoek
  • Strooigoed
  • Toegang tot onze website voor het grote boek

 

Voor een actueel overzicht van onze prijzen kunt u de prijslijst downloaden, kijk ook eens naar onze complete programma’s. Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!