Resultaten voor pietendisco

pietendisco
Pietendisco, Nijverdal OverUIT.nl.
Jongens, heb je t al vernomen? Sinterklaas is aangekomen. En natuurlijk heeft hij zijn pieten meegenomen! Vrijdag 30 november 2018 is er een grote Pietendisco, speciaal voor jeugd t/m 12 jaar, in zwembad Het Ravijn. Aanvang: 1900: tot 2100: uur.
Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal Steenwijker Courant.
1813: Kathelijne studeert via skype af als ingenieur. 1710: Doorgaan is simpelweg niet verantwoord. Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal. 23 november 2019 om 1535: uur. Scheerwolde Sinterklaas had vandaag een drukke dag: in verschillende plaatsen zette hij voet aan land.
pietendisco 2019 on Spotify.
Chocola Bonustrack Coole Piet, Dans Piet Sinterklaas en de Vlucht Door de Lucht. Alles weergeven op Spotify. Meer van Maartje Van Overveld. Meer over Maartje Van Overveld. Luister nu naar pietendisco 2019. Luister naar alles van pietendisco 2019 in de Spotify-app.
29 november: Pietendisco volgeboekt! De Graasj Roermond.
Op vrijdag 29 november kun je namelijk bij ons dansen tijdens de Pietendisco! De pietendisco is volledig vol, reserveren is helaas niet meer mogelijk. Woensdag 27 november kun je bij ons komen spelen tijdens het Kinderfeestje met Sint en Piet.
Pietendisco in pastorie De Limburger.
Geef een zoekterm in. Pietendisco in pastorie. 01-11-2019 om 1504: door Wil Wagenvoort. De Goedheiligman komt ook op bezoek. In de pastorie bij de kerk van Ubachsberg is vrijdagavond 29 november een Pietendisco. Deze duurt van 18.30 tot 20.00 uur.
Pietendisco voor de onderbouw.
voor groep 4 t/m 8. PeuterSchool De Phoenix. Pietendisco voor de onderbouw. 20 januari 2020. Woensdag 27 november hebben de kinderen van de onderbouw mogen genieten van een Pieten Pyjama Party, ook Sinterklaas was van de partij! ma 24 feb.
Pietendisco op de Haar Kasteel de Haar Kidsproof Utrecht.
Sinterklaas logeert op De Haar en de Pieten geven een Pietendisco! Jij komt toch ook? Op 2 en 3 december logeren Sinterklaas en de Pieten op Kasteel de Haar. Dat is op zich al heeeel erg leuk, maar wat dacht je van de Pietendisco?
ZZUit presenteert Sinterklaasfilm met Pietendisco De Swollenaer.
Dominee Tissink vertelt over iconen. ZZUit presenteert Sinterklaasfilm met Pietendisco. Redactie: Erik-Jan Berends. Datum: woensdag 20 november 2019 1401.: ZWOLLE ZUID ZZUit draait op vrijdag 29 november dé Sinterklaasfilm van 2019: Sinterklaas en het gouden kompas. De bezoekertjes kunnen tevens de Pieten ontmoeten.
Intocht Sinterklaas met pietendisco De Limburger.
Met medewerking van enkele zwarte pieten gaat kort voor 16.00 uur in Cultureel Centrum De Haandert een pietendisco van start. Sinterklaas heeft enkele van zijn meest muzikale pieten vooruit gestuurd om samen met de kinderen van Tegelen en Steyl een geweldig feestje te bouwen.
Activiteit: Pietendisco.
Ook dit jaar gaan heeft Janssen Dansen Sporten zwarte pieten uitgenodigd om lekker te komen dansen springen en zingen! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om hier ook bij aanwezig te zijn. Iedereen is van harte welkom Kinderen onder 5 jaar onder begeleiding van ouders.
Pietendisco.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Pietendisco in wijkgebouw Gerard Dou / Huizum West Huis aan Huis.
Pietendisco in wijkgebouw Gerard Dou / Huizum West. 27 november 2019 om 1010: uur. LEEUWARDEN De wijk en speeltuinvereniging Gerard Dou / Huizum West houdt op vrijdag 29 november van 18.45 tot 19.45 uur voor kinderen van twee tot acht jaar een Pietendisco.

Contacteer ons