Zoeken naar pietendisco

pietendisco
Pieten Disco Pret Show boeken bij Twilight Entertainment.
Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pieten Disco Pret Show.
Zwarte Pietendisco in Café Stoffel Tilburg.com.
Zwarte Pietendisco in Café Stoffel. Kom na de intocht van de Sint naar Stoffel en dans mee met de Stoffel-pieten. Alle kinderen die hun schoen hebben gezet, mogen hem vanaf 15.00u op komen halen. Zie ginds komt de stoomboot. Reageer op dit bericht.
Pietendisco R.O.L.S. Evenementen Verhuur van licht en geluid Zeeland.
Deze pietendisco is geschikt tot 100 personen evt, grotere groepen op aanvraag. Tevens kunnen wij ook een pietendisco verzorgen voor kleinere groepen prijs op aanvraag., Deze pietendisco voor 100 personen kost 250.00 euro exclvervoerskosten., Voor meer informatie rols-info@zeelandnet.nl of bel naar 06-50812994.
Pieten disco Sint Pieten team.
De Pieten disco staat voor een geweldig Sinterklaasfeest! De Pieten van het Sint Pieten team maken van iedere Pieten disco een top feest waarbij niemand stil kan blijven zitten. Van het eerste tot het laatste moment zal iedereen mee swingen op de nieuwste Sinterklaas beats en de oude vertrouwde nummers als Tjoe tjoe wa, Hocky Pocky, Superman en alle andere minidisco hits!
Zwarte Pieten Disco.
Contact Image Rotating Extension. Verrassende Pieten Disco Show. Tijdens de maximaal 25, uur durende show zullen de muziek en spelletjes Piet de kinderen luidkeels de bekende Sinterklaas liedjes laten zingen tijdens de super gezellige meezing, meedans zwarte Pieten disco als Sinterklaas voor programma.
Sinterklaasopbezoek.nl De site voor het perfecte Sinterklaas bezoek PietenDisco.
Wilt u dat de kinderen actief worden beziggehouden, dan is de PietenDisco zeker een groot succes. Een actieve show van twee van de beste Discopieten die de Sint in zijn Pietenkorps bij zich heeft. De Discopieten zullen er met zijn tweeën een swingend feest van maken.
Sita Zwarte Pieten Disco YouTube.
Zwarte Pieten Nassau Stijl Duration: 344. Bailar Shokra 2270, views. SiSaSinterklaasconcert in Duinrell, Muzikale Show met Sita, Sinterklaas, Pieten 17 november 2013 Duration: 2152. panichunter 7921, views. Sita Sinterklaas Disco Piet Swing Piet Sinterklaas Gymnastiek Duration: 347. THE E MOVIES 5094, views.
Pieten disco, springkussen Partyhome entertainment.
Jawel, een nieuwe en geweldige sensatie is deze Pieten disco! Op de grootste en bekendste Sinterklaashits kunnen kinderen springen in dit disco springkussen. Een springkussen inclusief discoverlichten voor uren springplezier. Let je wel op dat discopiet niet te hoog springt.

Contacteer ons