Meer resultaten voor pietendisco

pietendisco
Pietendisco in pastorie De Limburger.
Geef een zoekterm in. Pietendisco in pastorie. 01-11-2019 om 1504: door Wil Wagenvoort. De Goedheiligman komt ook op bezoek. In de pastorie bij de kerk van Ubachsberg is vrijdagavond 29 november een Pietendisco. Deze duurt van 18.30 tot 20.00 uur.
Alkmaar Centraal Pietendisco op 30 november in Alkmaarse wijkcentrum De Oever.
Ook dit jaar organiseert het Alkmaarse wijkcentrum De Oever een speciale Pietendisco voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De Pieten hebben er in ieder geval zin in en zullen op zaterdag 30 november aanwezig zijn. De Pietendisco wordt gehouden tussen 1900: tot 2030: uur.
De Maas en Waler 20 november 2019.
Schaakpartij eindigt onbeslist bij drie keer heen en weer. Bijgaand een overzicht van de diensten en vieringen in de regio komende week. Voor meer informatie over de diensten en overige activiteiten, zie de websites van de diverse kerken en geloofsgemeenschappen.
Expeditie Grunnen stuitert in Pietendisco RTV Noord.
Deel dit artikel.: Expeditie Grunnen stuitert in Pietendisco. Expeditie Grunnen stuitert in Pietendisco. Foto: Petra Mulder / RTV Noord. Het is er donker en gekleurde, flikkerende lichten dansen door de ruimte. De Pietendisco in Appingedam is voor het vijfde jaar op rij aan de gang.
Intocht Sinterklaas in Langedijk 2019 met Pietendisco in De Roode Leeuw.
Wat we wél weten is dat vanuit de haven door de Dorpsstraat rijdt voor een rondje door Langedijk en daarna naar De Roode Leeuw komt om met zijn pieten de zaal op z'n' kop te zetten met een gezellige Pietendisco.
Sint Pietendisco op De Haar Kasteel de haar.
Foto en filmopnames. Nieuws en blogs. Sint Pietendisco op De Haar. Search for: Search. Kasteel de Haar verwelkomt 300.000ste bezoeker. Bezoek Kasteel de Haar tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Sprookjes van de Haar met acteur Patrick. Schat zoeken met Kimberly Letter.
Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal Steenwijker Courant.
Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Hij werd hartelijk ontvangen, schudde vele kinderhandjes en had natuurlijk zijn pieten bij zich. Daarna was het in De Wielewaal tijd voor een gezellige kinderdisco.
Pietendisco UITsittardgeleen.
De grote pieten-disco met o.a. de disco piet snoep, piet, danspieten en nog veel meer. Café Zaal De Reünie. 6161 SX Geleen. Telefoon 046 475 80 09. 2019 buro 046 B.V. uitsittardgeleen.nl is een overzicht van agenda en actief cultuuraanbod in de regio Sittard-Geleen.
Pietendisco.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Activiteit: Pietendisco.
Ook dit jaar gaan heeft Janssen Dansen Sporten zwarte pieten uitgenodigd om lekker te komen dansen springen en zingen! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om hier ook bij aanwezig te zijn. Iedereen is van harte welkom Kinderen onder 5 jaar onder begeleiding van ouders.
PIETENDISCO FC Castricum.
HIERBIJ NODIGEN WIJ ALLE TEAMS VAN JEUGD ONDER 10, 11 EN 12 JAAR UIT VOOR DE PIETENDISCO OP VRIJDAG 1 DECEMBER A.S. DE KANTINE GAAT OM 19.30 OPEN EN ROND 21.30 GAAT IEDEREEN WEER NAAR HUIS. WEL WILLEN WE GRAAG DAT IEDEREEN BIJ DE KANTINE OPGEHAALD WORDT, WIJ LATEN NIEMAND ALLEEN NAAR HUIS GAAN!
Pietendisco.
Bevat o.a: 1. Disco Sinterklaasouverture; 2. Zie ginds komt de stoomboot; 4. De zak van Sinterklaas teksten Van Hoorne Entertainment. Je leent dit album bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek.

Contacteer ons