Op zoek naar pieten-disco?

pieten-disco
Activiteit: Pietendisco.
Ook dit jaar gaan heeft Janssen Dansen Sporten zwarte pieten uitgenodigd om lekker te komen dansen springen en zingen! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om hier ook bij aanwezig te zijn. Iedereen is van harte welkom Kinderen onder 5 jaar onder begeleiding van ouders.
Pieten Disco Pret Show boeken bij Twilight Entertainment.
Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pieten Disco Pret Show.
Pietendisco Sint Nicolaasintocht Bovenkarspel.
Net als voorgaande jaren, hebben we ook dit jaar weer een Pietendisco in de achterzaal van De Halve Maan! De deur van de Pietendisco gaan open om 15.15 uur. Op dat moment zijn er al Discopieten aanwezig. De Pietendisco is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.
Wat rijmt er op DENKEN JULLIE NOG AAN DE PIETEN DISCO? 849 rijmwoorden Rijmwoordenboek Van Dale.
Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op Denken jullie nog aan de pieten disco: daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels en origineel karakter geven. Meer rijmen op Denken jullie nog aan de pieten disco.
pieten-disco.
Resultaten voor pieten-disco. Sint en pieten. sinterklaas en piet. op bezoek bij sinterklaas. sinterklaas en zwarte piet. landelijke intocht sinterklaas 2017. sinterklaas 2017 intocht. intocht sinterklaas 2017. landelijke intocht sinterklaas 2016. intocht sinterklaas 2016. nationale intocht sinterklaas 2016. officiele intocht sinterklaas 2016.
Pietendisco.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Intocht Sinterklaas met pietendisco De Limburger.
Met medewerking van enkele zwarte pieten gaat kort voor 16.00 uur in Cultureel Centrum De Haandert een pietendisco van start. Sinterklaas heeft enkele van zijn meest muzikale pieten vooruit gestuurd om samen met de kinderen van Tegelen en Steyl een geweldig feestje te bouwen.
Pieten Disco Pret Show boeken of inhuren? Sinterklaasshow.nl.
Ik ben heel erg onder de indruk van de performance van de discopieten. Deze was top Daarnaast waren de mannen, die de op-en afbouw verzorgden alsmede de discopieten heel behulpzaam en hebben zij ervoor gezorgd dat de hele dag geweldig is verlopen.
SINTERKLAASMUSICAL PIETEN DISCO.
Na afloop vd voorstelling is er de mogelijkheid om met Sinterklaas en de pieten op de foto te gaan. doelgroep: Iedereen alle leeftijden. leeftijd Vanaf 3 t/m 8 jaar. type: Evenement / feest / markt Voorstelling / optreden / film.
Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal Steenwijker Courant.
1813: Kathelijne studeert via skype af als ingenieur. 1710: Doorgaan is simpelweg niet verantwoord. Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal. 23 november 2019 om 1535: uur. Scheerwolde Sinterklaas had vandaag een drukke dag: in verschillende plaatsen zette hij voet aan land.
Pieten disco Sinterklaasmusical Vrijburcht.
Sinterklaas was toch ook uitgenodigd? Waar blijft hij nou? Er zou toch niets gebeurd zijn PIETEN DISCO is een leuke, interactieve Sinterklaasmusical! Deze interactieve Sinterklaas musical neemt de kinderen mee in een muzikale theatervoorstelling, waarbij stil zitten op je stoel haast onmogelijk is.
Zwarte pieten disco! Re-Light.
De zwarte pieten disco is dé show voor de jongere kinderen rond sinterklaas! Tijdens deze show zal DJ Piet de gezellige en feestelijke sinterklaas hits voor u en de kinderen draaien en zal hij de show uiteraard gezellig aan elkaar praten.

Contacteer ons