Resultaten voor pieten-disco

pieten-disco
Pieten Disco Show huren? broekiesverhuur.nl Sint en Pieten eentertainment.
Pieten Disco Show. Pieten Disco Show. Sinterklaas Entertainment De Pieten Disco Show. Hét meest zwingende voorprogamma van Sinterklaas. Dikke Beats en Stoere Piet maken de Show! Een kinderdisco is tijdloos, mits je natuurlijk de leukste. en nieuwste Sint-/kinderhits weet te draaien.
Zwarte Pieten Disco Feest boeken bij SintenKerst.
Ook te boeken als compleet programma inclusief een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet. Boeking of een optie plaatsen voor Zwarte Pieten Disco Feest? Voor meer informatie over Zwarte Pieten Disco Feest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-609542.
Pieten Disco Pret Show boeken of inhuren? Sinterklaasshow.nl.
Pieten Disco Pret Show Sinterklaasshow. Pieten Disco Pret Show Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Sinterklaas Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieten Disco Pret Show Sinterklaasshow.
Intocht Sinterklaas met pietendisco De Limburger.
Met medewerking van enkele zwarte pieten gaat kort voor 16.00 uur in Cultureel Centrum De Haandert een pietendisco van start. Sinterklaas heeft enkele van zijn meest muzikale pieten vooruit gestuurd om samen met de kinderen van Tegelen en Steyl een geweldig feestje te bouwen.
Pietendisco.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Pieten Disco bij V.C. Vlissingen VC Vlissingen.
Wedstrijdballen Vlissingen 1 ZO. Pieten Disco bij V.C. Peter Snaaijer november 6, 2019 november 6, 2019 Geen reacties op Pieten Disco bij V.C. Ja ja, V.C. Vlissingen heeft bericht gehad vanuit Spanje. Op zaterdagavond 23 november komen de Feest-Pieten een bezoek brengen aan de vereniging.
Activiteit: Pietendisco.
Ook dit jaar gaan heeft Janssen Dansen Sporten zwarte pieten uitgenodigd om lekker te komen dansen springen en zingen! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om hier ook bij aanwezig te zijn. Iedereen is van harte welkom Kinderen onder 5 jaar onder begeleiding van ouders.
Maak jij je eigen Chocoladeletter en kom je dansen in de Pietendisco! VVV Vlieland. logo_vvv. VVV Vlieland, in je element. VVV Vlieland, in je element.
Op zondag 2 december komen de kook en danspieten naar Vlieland! Ook dit jaar mogen de kinderen weer, samen met de pieten, bij Gestrand hun eigen chocoladeletter maken, van 1330: tot 1500: uur. Dansen in de PIETENDISCO in De Stoep, tot 1600: uur.
Re-Light Zwarte pieten disco!
Zwarte pieten disco! De zwarte pieten disco is dé show voor de jongere kinderen rond sinterklaas! Tijdens deze show zal DJ Piet de gezellige en feestelijke sinterklaas hits voor u en de kinderen draaien en zal hij de show uiteraard gezellig aan elkaar praten.
Voetjes van de vloer bij pietendisco in De Wielewaal Steenwijker Courant.
Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Sanne Nijenhuis Sinterklaas in Scheerwolde. Hij werd hartelijk ontvangen, schudde vele kinderhandjes en had natuurlijk zijn pieten bij zich. Daarna was het in De Wielewaal tijd voor een gezellige kinderdisco.
Party Piet Pablo De Pieten Sinterklaas Move De Sinterklaashit van 2013 YouTube.
Mega Mindy Gifgas Duur: 2528. Mega Mindy NL 4.565.029 weergaven. Sinterklaas en de Geheime Grot 2012 Duur: 3503. RTV Drenthe 3.725.633 weergaven. De Club van Sinterklaas De Jacht op het Kasteel Aflevering 11 Duur: 1010. De Club van Sinterklaas 64.610 weergaven.
pietendisco 2019 on Spotify.
Chocola Bonustrack Coole Piet, Dans Piet Sinterklaas en de Vlucht Door de Lucht. Alles weergeven op Spotify. Meer van Maartje Van Overveld. Meer over Maartje Van Overveld. Luister nu naar pietendisco 2019. Luister naar alles van pietendisco 2019 in de Spotify-app.

Contacteer ons