Pieten disco

Wie houd er niet van een leuk swingend feestje? Kinderen in ieder geval wel!  Even lekker dansen, gek doen, swingen en springen. Of kijken naar de anderen en zelf lekker limonade drinken en kruidnoten eten. Een kinderdisco is ideaal als opwarming of afsluiting van Sinterklaasfeesten en kinderfeestjes.

“De Pieten disco staat voor een geweldig Sinterklaasfeest!”

De Pieten van het Sint & Pieten team maken van iedere Pieten disco een top feest waarbij niemand stil kan blijven zitten. Van het eerste tot het laatste moment zal iedereen mee swingen op de nieuwste Sinterklaas beats en de oude vertrouwde nummers als Tjoe tjoe wa, Hocky Pocky, Superman en alle andere minidisco hits!

De Pieten weten als de beste wat momenteel helemaal “HOT” en “NOT” is bij de kinderen. Dit zorgt voor een geweldig feest! Natuurlijk zal DJ Piet erbij zijn en zet elke zaal op zijn
kop! Hij heeft zelfs een super cool Elvis pak wat de kinderen direct zal opvallen.

Het Sint & Pieten team heeft ook leuke verrassingen tijdens de disco! Wat dacht u van een geweldige lichtset, rookmachine en confetti! De disco staat net als het Sint & Pieten team gegarandeerd voor een geweldig Sinterklaasfeest!

Voor een actueel overzicht van onze prijzen kunt u de prijslijst downloaden, kijk ook eens naar onze complete programma’s. Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!