Entertainers

Het Sint & Pieten team is sinds 2003 actief en keert jaarlijks terug bij veel tevreden opdrachtgevers. Erg belangrijk voor dit succes zijn de entertainers, zonder hun zijn we nergens.

Alle entertainers zijn getraind en dit gebeurd elk jaar opnieuw. Dit zorgt ervoor dat de entertainers op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en trends onder kinderen en zo nog beter op situaties kunnen inspelen. Ook wordt er elk jaar gerepeteerd voor nieuwe dansjes en het theater wat er voor zorgt dat het Sint & Pieten team ijzersterk voor de dag komt.

Sinterklaas heeft naast de eigen trainingen ook deelgenomen aan de training bij het SNG. De Sint Nicolaas genootschap Nederland is een vereniging welke ervoor zorgt dat entertainers de juiste informatie kennen over het Sinterklaasfeest. Na een schriftelijk en mondeling examen verstrekken zij een certificaat en controleren of de regels worden nagestreefd. Op deze manier bent u er zeker van dat onze vereniging aan de juiste eisen en kwaliteit voldoet.

Ook de Pieten zijn zeer professionele entertainers. Zo worden er trainingen en cursussen gevolgd om een onvergetelijk programma voor u neer te zetten. Een aantal van onze Pieten werken dagelijks samen met kinderen en weten als geen ander hoe zij om moeten gaan met verschillende groepen. Zo bestaat onze groep Pieten o.a. uit egeleiders, trainers en animatie/ recreatie leiders.

 

Voor een actueel overzicht van onze prijzen kunt u de prijslijst downloaden, kijk ook eens naar onze complete programma’s. Heeft u interesse of wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op!